over spreker Sigrid Boersma

Ervaringsdeskundige in partner geweld en activiste voor body positivity

Sigrid is founder van het platform Power Circle Foundation, waarmee ze survivors van huiselijk geweld een plek wil geven waar ze in veiligheid gehoord kunnen worden. Haar overtuiging is dat je stem je meest krachtige wapen is om een taboe te doorbreken en de schaamte er af te kunnen halen op grote schaal.

over spreker Sigrid Boersma

Miss Nederland 2020

Ze heeft met haar doel onder andere meegedaan met Miss Nederland 2020 en het RTL 4 programma ‘Op jacht naar de kroon’ en heeft haar sterke boodschap verkondigt met interviews in diverse tijdschriften zoals de Grazia, Talkies etc.

over spreker Sigrid Boersma

Prove ‘em wrong

Met haar verhaal over de donkere kant van modellenwerk, is ze onder andere te zien in de goed bekeken YouTube series ‘Prove ‘em wrong’ van Inbetween Models founder Terry Groenen. Hierin praat ze over onder andere de mentale en fysieke druk en body image issues als resultaat van de fashion wereld. Ze wil hiermee jongeren en hun ouders behoeden voor de eventuele gevaren, en te voorkomen dat ze hetzelfde moeten doormaken.

Power Circle Foundation

Sigrid besloot om ‘Power Circle Foundation’ te starten als het begin van haar levensdoel. Een platform waar alle survivors hun verhalen en genezingsreizen samen kunnen delen om elkaar te helpen en er zeker van te zijn dat de wereld erover hoort. Power Circle wordt uiteindelijk een platform voor het vertellen van verhalen, een platform voor motiverende sprekers en uiteindelijk een werkende liefdadigheidsinstelling dat zich richt op het mentale herstelproces van survivors van huiselijk geweld. Sigrid heeft zichzelf beloofd dat ze nooit meer zal zwijgen of zich zal schamen over haar verhaal en dat ze elk hulpmiddel en platform zal gebruiken dat ze krijgt om op te staan tegen huiselijk geweld en ze wil dat jij de volgende bent!

Sigrid Boersma

Boek een lezing van Sigrid Boersma

Zoek je een inspirerende spreker en ervaringsdeskundige met een frisse vernieuwende visie op huiselijk geweld en body positivity? Boek in dat geval Sigrid Boersma.