LEzingen van spreker Sigrid Boersma

bewustwording creëren en 

MENSEN INSPIREREN door haar eigen ervaringen te delen

Veel vaker dan men denkt, komt men op verschillende manieren met huiselijk geweld in aanraking. Vaak doordat dit in stilte en achter gesloten deuren gebeurd zijn we ons minder bewust van de impact van deze gevaarlijke situaties. In de lezing ‘Breaking the silence’ maken we een reflecterende en helende reis met behulp van ervaringsdeskundige inzichten, voorbeelden en vaardigheden, om zo het taboe te doorbreken.

lezingen van spreker Sigrid Boersma

Breaking the silence

Door de zware lading van het onderwerp af te halen en het toegankelijker te maken. Er wordt tijdens deze lezing op een luchtige manier kennis gemaakt met: rode vlaggen, de gedachtegang en het beslissingsproces tijdens een traumatische gebeurtenis, hoe een gevaarlijke situatie zelf te leren herkennen en daarop te handelen. Deze lezing geeft je naast vele inzichten, een zo compleet mogelijke toolkit om samen bij te dragen de stilte rondom huiselijk geweld te doorbreken.

Mirror mirror on the wall...

Het is zo’n beetje onderdeel geworden van ons dagelijks leven, de constante blootstelling aan op en top uitziende modellen en influencers op social media en in reclames. Maar hoeveel van dit perfecte plaatje is nou werkelijk waar?

Door middel van persoonlijke ervaringen meegemaakt tijdens 10 jaar modellenwerk, laat deze lezing ook de mindere kant zien van het glamour wereldje. We gaan in op de illusies, mentale en fysieke impact en de manieren om deze constante vergelijking met anderen op een gezonde manier los te kunnen laten. Deze lezing wordt gegeven op een interactieve en vragende manier om het knopje om te zetten, zodat ook jij op elk moment van jezelf gaat houden!

Over Sigrid Boersma

Je stem is je meest krachtige wapen

Spreker Sigrid Boersma is een jonge, verfrissende en baanbrekende activiste wanneer het aankomt op huiselijk geweld en body posivity. Ze heeft het haar missie gemaakt om bewustwording te creëren door haar eigen ervaringen te delen en mensen te inspireren hetzelfde te doen. Daarnaast is ze founder van het platform Power Circle Foundation, waarmee ze survivors van huiselijk geweld een plek wil geven waar ze in veiligheid gehoord kunnen worden. Haar overtuiging is dat je stem je meest krachtige wapen is om een taboe te doorbreken en de schaamte er af te kunnen halen op grote schaal.

Sigrid Boersma

Boek een lezing van Sigrid Boersma

Zoek je een inspirerende spreker en ervaringsdeskundige met een frissevernieuwende visie op huiselijk geweld en body positivity? Boek in dat geval Sigrid Boersma.